Rollup

En rollup är en bärbar och hoprullbar display som vanligtvis används för att marknadsföra varumärken, produkter eller tjänster vid olika evenemang eller i affärslokaler. Denna typ av display är populär på mässor, utställningar, företagspresentationer och andra tillfällen där man behöver en portabel och enkel marknadsföringslösning. Här är några sätt på vilka rollups används:

  1. Mässor och evenemang: Rollups är vanligt förekommande på mässor och evenemang där företag presenterar sig och sina produkter eller tjänster. De är lätta att transportera och enkla att montera, vilket gör dem till en praktisk och effektiv marknadsföringslösning.
  2. Butiksinteriör: I butiksmiljöer används rollups ofta för att marknadsföra pågående kampanjer, erbjudanden eller nya produkter. De kan placeras nära ingången eller på strategiska platser för att fånga kundernas uppmärksamhet.
  3. Företagspresentationer: Vid företagsmöten, konferenser eller presentationer kan rollups användas för att förstärka varumärkesidentitet, visa viktiga budskap eller presentera företagets historia och värderingar.
  4. Receptionsområden: Rollups är också populära i receptionsområden och foajéer för att välkomna besökare och skapa en professionell atmosfär. De kan innehålla företagsinformation, logotyper och andra relevanta detaljer.
  5. Utställningslokaler: Konstnärer, fotografer och andra kreativa yrkesverksamma använder ofta rollups för att visa upp sina verk i utställningslokaler eller gallerier.

En rollup består vanligtvis av en självstående metallställning och en rullbar banner med grafiskt material. Banneren rullas upp och fästs i ställningen för att skapa en stabil och synlig display. Den kompakta och bärbara naturen hos rollups gör dem till ett bekvämt verktyg för marknadsföring på platser där enkelhet och flexibilitet är viktiga faktorer. Designen kan anpassas för att passa företagets varumärkesidentitet och de meddelanden som man vill förmedla.

Rollup är den moderna klassikern bland mäss- och skyltmaterial. Alltid lika smidig och alltid lika bra på lyfta fram dina budskap. Den är en viktig resurs för alla utställare på utställningen eller mässan. Roll-upen kan också användas för att föra fram ditt budskap i din butik eller på din arbetsplats som ett bra komplement till annat försäljningsmaterial.

Kontakta oss